Jubilarissen concert

Op zondag 23 december willen wij, als Sint Cecilia, onze 7 jubilarissen huldigen. Dit doen wij op 23 december tijdens een feestelijk concert. Het concert is van 14:00 tot 16:00 uur en wordt gegeven in de Kastanje in Liessel. Het concert is gratis toegankelijk voor iedereen.

Het 80 jarig jubileum van de harmonie hebben wij begin dit jaar gevierd met een groots concert. Tijdens dit concert hebben wij alle aanwezigen getrakteerd op een culinaire en muzikale wereldreis. Maar niet alleen de harmonie bestaat dit jaar 80 jaar, ook hebben wij binnen onze vereniging dit jaar maar liefst 7 jubilarissen!
Twan van Doorne, Peter Hanssen, Joris van den Heuvel en Matthijs Raaijmakers zijn 10 jaar lid. Anke Aarts, Hannie Bakker en Erik Janssen zijn maar liefs 25 jaar lid van onze vereniging. Omdat wij zonder gemotiveerde leden, als vereniging, nooit zo’n mooi jubileumjaar hadden kunnen vieren, willen onze jubilarissen natuurlijk in het zonnetje zetten. Tijdens het concert zult u nummers horen van zowel de slagwerkgroep als de harmonie. Ook de jeugd van de slagwerkgroep en de harmonie zal die middag iets van zich laten horen en hebben wij, als primeur, twee leerlingen op gitaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *