#TEAMCECILIA versus #TEAMSVNMARMABAR

Op zaterdagavond 16 juni 2018 om 19:30 uur gaan we biljarten!

De drie biljartverenigingen Steeds Vooruit, Nooit Gedacht en VIOS gingen in 2015 samen op in de nieuwe vereniging SVN-Marmabar Biljartvereniging. De Marmabar is het clubhuis van deze vereniging gelegen aan de Hoofdstraat 81 te Liessel. Kom ons aanmoedigen of kom d’r gewoon gezellig inne vatten… Het belooft een mooie avond te worden.

Harmonie Sint Cecilia viert dit jaar haar 80 jarig jubileum, en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we, verdeeld over het jaar 2018, een clubtour organiseren. Geen clubtour zoals je in eerste instantie zult verwachten bij een harmonie. Geen reeks theatervoorstellingen, concerten of optredens in lokale kroegen. Omdat we uit onze ‘comfort-zone’ willen stappen, gaan we de Liesselse sportclubs uitdagen in een reeks van duels en/of samenspel tussen onze muzikanten en u, in welke ludieke vorm dan ook.

#TEAMCECILIA