#TEAMCECILIA versus #DNBOLKER

Vanavond (woensdag 4 juli) om 19:00 uur gaan we Jeu de Boulen!

Jeu-de-boulesclub D’n Bolker in Liessel werd opgericht in 2011. De naam D’n Bolker herinnert aan het bolkeren, een spel met ijzeren grotere knikkers dat tot in de jaren zestig erg populair was bij jongens van de lagere school. Dat spel had kenmerken van het jeu-de-boules. De club beschikt over een speelveld met acht banen aan de Zandstraat in Liessel, aan de achterzijde van gemeenschapshuis De Kastanje.

Vakantiekriebels? De weersvoorspellingen zijn ideaal om je vanavond in Provencaalse sfeer te wanen. Kom ons aanmoedigen en geniet van het stralende zonnetje.

Harmonie Sint Cecilia viert dit jaar haar 80 jarig jubileum, en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we, verdeeld over het jaar 2018, een clubtour organiseren. Geen clubtour zoals je in eerste instantie zult verwachten bij een harmonie. Geen reeks theatervoorstellingen, concerten of optredens in lokale kroegen. Omdat we uit onze ‘comfort-zone’ willen stappen, gaan we de Liesselse sportclubs uitdagen in een reeks van duels en/of samenspel tussen onze muzikanten en u, in welke ludieke vorm dan ook.

#TEAMCECILIA