Vakantie concertjes

Nog net voor de vakantie begint willen we graag iedereen nog een keer van ons laten horen.

Op maandag 25 juni zal de Slagwerkgroep een vakantieconcert geven waarbij ook de jeugdleden zeker van de partij zullen zijn. Het begint om 19.30 uur, duurt ongeveer een uurtje, en vindt plaats binnen in de Kastanje.

Vervolgens zal de Harmonie ook samen met de jeugd op donderdag 5 juli het seizoen afsluiten. Zij geven samen met Chanterelle een buitenconcert op de markt. Bij slecht weer zal dit binnen in de Kastanje plaatsvinden.

Daarnaast is het mogelijk om na afloop vragen te stellen en zodoende meer informatie te krijgen van onze vereniging. Dus wij zien jullie graag op een of beide concertjes, hopelijk tot dan!