Hallo, wat fijn dat je er bent

Leuk dat je de website van onze vereniging hebt gevonden!

Nog leuker is dat je nu zelf de mogelijkheid hebt om berichten in te sturen voor publicatie op deze website. Dit kun je doen via de menu optie ‘Zelf een bericht insturen’.

Zo helpen we elkaar samen naar een actuele, informatieve en vooral leuke website over onze vereniging.

Het maakt daarbij zelfs niet uit of je wel/geen lid bent, want meedoen mag altijd!

One thought on “Hallo, wat fijn dat je er bent

1. Peter Hanssen says:

De complimenten voor deze nieuwe frisse opzet. Een uitdaging en uitnodiging voor leden en niet leden om wensen en idee├źn uit te wisselen om samen activiteiten aan te bieden aan de gemeenschap.
    Een mooi voorbeeld is “Op culinaire wereldreis met de harmonie uit Liessel in 80 dagen”. Gefeliciteerd met het 80 jarig bestaan van de vereniging. Maak er nog een mooi jaar 2018 van.